Online infosessies - Administratie en tweedekansonderwijs

ADMINISTRATIE

 • Allround business medewerker

Ben jij klaar voor een boeiende carrière waarin je bedrijven op administratief en communicatief vlak ondersteunt? Dan is de opleiding tot Allround Business Medewerker iets voor jou! Duik onder in de wereld van informatica, administratie, organisatie, en grafische technieken. Of je nu een passie hebt voor cijfers, een organisatorisch talent bent of creatief bent ingesteld, deze opleiding biedt de veelzijdige kennis die je nodig hebt om uit te groeien tot een multi-inzetbare medewerker. 

 • Medisch administratief assistent

Als medisch administratief assistent onthaal je patiënten in een dokterspraktijk of ziekenhuis. Je bent het aanspreekpunt van de zorgvrager en ondersteunt artsen bij hun administratie. Klinkt dit als een job voor jou?

 • Vastgoed assistent

Droomde je altijd al van een job in de vastgoedsector? Wil je mensen helpen in hun zoektocht naar hun droomwoning? In onze opleiding tot vastgoed assistent leer je vastgoedmakelaars te ondersteunen bij het verkopen en verhuren van woningen en appartementen. 

TWEEDEKANSONDERWIJS

Wil je je diploma secundair onderwijs behalen en een frisse start geven aan je carrière? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze online infosessie over het Tweedekansonderwijs. Ontdek alles wat je moet weten om aan de uitdaging te starten om je diploma secundair onderwijs te behalen.

Tijdens de infosessie zullen we uitgebreid ingaan op wat het tweedekansonderwijs inhoudt. Je krijgt inzicht in de structuur van het programma, de verschillende vakken die je zult volgen en hoe deze je zullen helpen om je diploma secundair onderwijs te behalen.

PRAKTISCH

 • Wanneer? 
  • Donderdag 6/6/2024 - van 19.00u tot 20.00u - TWEEDEKANSONDERWIJS
  • Donderdag 6/6/2024 - van 20.00u tot 21.00u - ALLROUND BUSINESS MEDEWERKER
  • Donderdag 20/6/2024 - van 19.00u tot 20.00u - MEDISCH ADMINISTRATIEF ASSISTENT
  • Donderdag 20/6/2024 - van 20.00u tot 21.00u - VASTGOED ASSISTENT
 • Online (registreer je via onderstaande link en je ontvangt van ons een link voor de online infosessie) 
   

Schrijf je in en leer alles over de kansen en mogelijkheden die onze opleidingen jou kunnen bieden.

Heb je nog vragen? Contacteer onze coördinator, Veronique, via veronique.dilien@pcvolimburgelo.be.

> Ik registreer me voor een online infosessie