Bezoek EXPO PCVO – ontdek de kunsten van onze cursisten

Het einde van het schooljaar komt stilaan in zicht. Maar voor wij de deuren van onze school sluiten voor de zomervakantie zetten we deze van onze campus in Maasmechelen eerst nog eens wagewijd open voor alle nieuwsgierigen.

Van maandag 19 juni tot en met zaterdag 24 juni tonen we graag wat onze cursisten het afgelopen jaar hebben verwezenlijkt. Je ontdekt doorheen de gangen van het nieuwe gebouw op onze campus in Maasmechelen welke items onze cursisten het afgelopen schooljaar creëerden, hoe ze aan de slag gingen met opdrachten en hoe het eraan toe ging in de lessen.

De expo is doorlopend open van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Het is tijdens deze week ook mogelijk om je aan het secretariaat alvast in te schrijven voor een opleiding voor volgend schooljaar. Schrijf je je in vóór 1 juli? Dan maak je automatisch kans op een terugbetaling van je inschrijvingsgeld (excl. eventuele extra cursuskosten). Begin september maken wij 3 winnaars bekend.