BBQ Masterclass 1
Een ideale zomeravond: dat is aperitieven met vrienden in de tuin, bij een ondergaande zon en de geur van verse ingrediënten op de BBQ. Kom bij ons leren hoe je de lekkere, zomerse gerechten kan bereiden om die ideale zomeravond helemaal af te maken.
Wat leer je in deze opleiding?
Speciale bereidingsmethoden zoals smoren in zoutkorst, 50/50-methode en reverse sear
Bereiden van gerechten zoals Rundersuccade, Porchetta, Polpo, Tomahawk, grilled pound cake, gegrilde coquilles,…
Instapvoorwaarden
Om deel te nemen aan deze module dien je eerst BBQ1 en BBQ2 te hebben gevolgd.
Kwalificatie
Als je slaagt voor deze module, dan behaal je het deelcertificaat ‘Bistrogerechten met vlees en gevogelte’.
Extra informatie
Voor deze opleiding zijn veiligheidsschoenen, een koksvest en een koksschort verplicht: deze mag je zelf voorzien of kan je aankopen via het PCVO (niet inbegrepen in het lesgeld)