(Banket)bakker 6
In deze module diepen we je verworven kennis en competenties uit eerder gevolgde modules dieper uit: je leert experimenteren met verschillende types degen en focust op de afwerking van producten.
Wat leer je in deze opleiding?
Specialiteiten zachte luxe (bv. appelrozijnenbrood, suikerbrood, vlechtbroodjes,…) en taarten op basis van gistdegen (bv. Bienenstich, rabarber-aardbeitaart, Kristoffelvlaai,...)
Specialiteiten gerezen bladerdeeg + vet- en kookdegen (bv. amandelvlinders, Deense krakeling, Enchilladas, ham en kaas-croissants, mattentaartjes,…)
Instapvoorwaarden
Om deel te nemen aan deze module dien je eerst (Banket)bakker 5 te hebben gevolgd.
Kwalificatie
Als je slaagt voor deze module, dan behaal je de deelcertificaten 'Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen', 'Specialiteiten gerezen bladerdeeg' en 'Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen'.