(Banket)bakker 6

In deze module diepen we je verworven kennis en competenties uit eerder gevolgde modules dieper uit: je leert experimenteren met verschillende types degen en focust op de afwerking van producten.

Wat leer je in deze opleiding?

  • Specialiteiten zachte luxe (bv. appelrozijnenbrood, suikerbrood, vlechtbroodjes,…) en taarten op basis van gistdegen (bv. Bienenstich, rabarber-aardbeitaart, Kristoffelvlaai,...)

  • Specialiteiten gerezen bladerdeeg + vet- en kookdegen (bv. amandelvlinders, Deense krakeling, Enchilladas, ham en kaas-croissants, mattentaartjes,…)

Instapvoorwaarden

Om deel te nemen aan deze module dien je eerst (Banket)bakker 5 te hebben gevolgd.

Kwalificatie

Als je slaagt voor deze module, dan behaal je de deelcertificaten 'Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen', 'Specialiteiten gerezen bladerdeeg' en 'Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen'.